Skip to main content

ONDERSTEUN WIERDEN EN HET WIELRENNEN, EN ZET UW BEDRIJF OP DE KAART!

ZET WIERDEN WEER OP DE (WIELER) KAART!

Op zaterdag 25 mei vieren wij in het centrum van Wierden de wielersport.Dit doen we kijkend naar de toekomst met onze eigen Wierdense jeugd, kijkend naar het heden met mooie regionale wedstrijden, en met de verhalen van onze eigen Wierdense wielergeschiedenis in het geheugen gegrift. Kom dit evenement met ons meevieren op een van de horecapleinen in het centrum van het dorp en geniet van een drankje, van muziek, en bovenal van de koers!

Het evenement zal plaatsvinden op zaterdag 25 mei 2024 in het centrum van Wierden. Er zullen een 3-tal wedstrijden worden verreden waarbij samenwerking met de Viro-cup wordt gezocht voor een breed regionaal georiënteerd deelnemersveld. Daarnaast zal er een scholencompetitie worden georganiseerd voor de jeugd en zal er overige fietspromotie in het dorp plaatsvinden met als doel de wielersport een mooi podium te geven. Een en ander zal worden omlijst door een feest in het dorp bij verschillende horecagelegenheden.

Wij bieden ondernemers de mogelijkheid dit evenement te ondersteunen middels een sponsorpakket. Op deze manier kunt u lokaal de wielersport op een mooie manier ondersteunen en uw eigen onderneming op een positieve manier positioneren op lokaal niveau. U ondersteunt het wielrennen, een lokaal sociaal-maatschappelijk initiatief, en het ondersteunen van een gezonde en sportieve levensstijl.
Neem voor meer informatie contact op met Tom Kamphuis van stichting KR8 Wierden via info@rondevanwierden.nl.

Sponsor mogelijkheden bij:

Dikke Banden Race

Ben jij tussen de 2 en 12 jaar? En kun jij hard fietsen? Geef je dan op!

De race van Annefleur

Ter nagedachte van Annefleur Kalvenhaar. De grote prijs voor de vrouwen.

Wedstrijd beloften

Beloften: Wordt jij de nieuwe toprenner van Wierden?

Grote Prijs Wierden

De grote prijs Jos Lammertink is terug in Wierden!

De sponsors die de GP Jos Lammertink mede mogelijk maken

Kom naar de Grote Prijs op
25 mei 2024 Wierden

Copyright: Stichting Koers- en Rondebelang Wierden

Close Menu

Grote Prijs Wierden
Zaterdag 25 mei

Contact:
info@rondevanwierden.nl

Of volg ons: